Voorkom een onvolledige verbranding!

Vogelnesten komen steeds vaker voor in schoorstenen. Het lijkt er op dat er een overvloed is van vogels, waardoor dit probleem met de jaren alleen maar toe neemt. In het oog van brandveiligheid is het van belang dat uw kanaal open blijft als u stookt. Als u merkt dat u een bepaalde terugslag is ontstaan, dan zou er mogelijk een verstopping kunnen zitten. Hierdoor kan er een onvolledige verbranding ontstaan, waardoor er koolmonoxide vrij komt. Dit is zeer schadelijk voor uw gezondheid en kan tot ernstige gevolgen leiden.

Controleer de trek van uw kanaal en voel of u luchtstroom heeft in het kanaal. Mocht dat niet het geval zijn: bel de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale op voor een afspraak!

Valt regelmatig de gaskachel uit of komt de rook terug in de kamer? Controleer dan uw trek in de schoorsteen. Als u het niet vertrouwt, maak dan met ons een afspraak. Wij zullen uw schoorsteen dan controleren. Uiteraard kan het ook voorkomen in luchtkanalen. U kunt dit voorkomen door een goede kap of een rooster te plaatsen. We adviseren u graag hierover.

Laat u schoorsteen één keer per jaar schoonvegen!

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale op via het contactformulier.
Uiteraard zijn wij ook telefonisch (Tel.  +31 (0)487 51 10 37  en Mobiel  +31 (0)6 10 01 76 84) en per mail bereikbaar info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl

Wilt u een afspraak maken?
Gebruik dan eenvoudig onze “online afspraak maken” applicatie.

TARIEVEN VOGELNEST VERWIJDEREN
Prijs vanaf € 55,-

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.