Op zoek naar een erkende schoorsteenveger in Zevenaar?

Is het hoog nodig om uw schoorsteen te laten reinigen? Schakel dan een erkende schoorsteenveger in bij u in Zevenaar via Gelderse Schoorsteenveeg Centrale. Wij zetten ons in voor particulieren, bedrijven, aannemers, kachelspeciaalzaken, VvE’s en installateurs. Als u onze schoorsteenvegers bij u in Zevenaar inschakelt, kunt u rekenen op gediplomeerde en vakkundige vakmensen die met zorg uw schoorsteen of mechanische ventilatie onder handen nemen. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: schoorsteen vegen, camera inspectie schoorsteen, onderhoud mechanische ventilatie en luchtkanalen reinigen. Meer informatie over onze werkzaamheden en de kosten van schoorsteen vegen en ventilatie reinigen vindt u op onze website.

Regelmatig uw schoorsteen laten reinigen is erg belangrijk

Stookt u regelmatig hout of kolen? Dan is het zeer verstandig om regelmatig een schoorsteenveger in te schakelen in Zevenaar om uw schoorsteen te reinigen en inspecteren. Mocht dit te weinig gebeuren, dan heeft u grotere kans op schoorsteenbrand. Dit ontstaat door onverbrande deeltjes van kolen en hout. Deze deeltjes vormen een teerachtige laag in uw schoorsteen. Zodra u weer gaat stoken kan dit vlam vatten en ontstaat er een hardnekkige brand. Laat daarom uw schoorsteen inspecteren als deze enige tijd niet meer is gebruikt. Hiervoor zetten wij onze camera inspectie van uw schoorsteen in. Middels deze inspectie kan direct achterhaald worden of u veilig kunt stoken. Nadat er een rapport opgemaakt is, kan bekeken worden wat de gebreken van uw schoorsteen zijn en hoe we deze voor u kunnen oplossen.

Schoorsteenveger Zevenaar

Onze schoorsteenvegers zijn opgeleid om bij u in Zevenaar de ventilatie te reinigen

Doordat wij een erkende schoorsteenveger zijn in Zevenaar en omstreken en we aangesloten zijn bij de ASPB, zijn onze medewerkers bevoegd om onderhoud aan uw mechanische ventilatie te verrichten. Daarnaast kunnen zij ook uw luchtkanalen of ventilatie reinigen middels speciale borstels die passen in alle soorten kanalen. Zo kan al het vuil grondig verwijderd worden, zodat u weer schone en frisse lucht in huis heeft. Tevens helpt regelmatig onderhoud aan de mechanische ventilatie en het reinigen ervan gezondheidsklachten te voorkomen.

Eenvoudig en snel een afspraak plannen met een schoorsteenveger vanuit Zevenaar

Op deze website kunt u heel gemakkelijk een datum plannen waarop de schoorsteenveger bij u in Zevenaar langs kan komen. Dit kunt u doen in onze online agenda. Hier kunt u tevens ook de kosten vinden van het schoorsteen vegen en de andere werkzaamheden. U kunt ons ook bereiken op: 0487-511037 en e-mail: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. U kunt onze schoorsteenvegers vanuit Zevenaar inschakelen voor: schoorsteen reinigen, mechanische ventilatie reinigen of onderhoud en camera inspectie van uw schoorsteen.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Zevenaar

Renovatie Zevenaar

Camera inspectie Zevenaar

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Zevenaar

Nieuwe aansluitingen Zevenaar

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Zevenaar

sierkap

Rookgasventilatoren Zevenaar

schoorsteen

Schoorsteenvegen Zevenaar

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.