Uw schoorsteen of ventilatie grondig laten reinigen door schoorsteenveger in Wijchen

Wilt u uw schoorsteen laten vegen en bent u daarom op zoek naar een schoorsteenveger in Wijchen? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat onderhoud kan verrichten aan uw mechanische ventilatie of uw luchtkanalen kan reinigen? Neem dan contact op met de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale. Als erkende schoorsteenvegers bezitten onze medewerkers de juiste opleiding en trainingen om alle klussen betreffende uw schoorsteen of ventilatie aan het pakken. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat u een vakbekwame schoorsteenveger bij u in Wijchen over de vloer krijgt. Via deze website kunt u eenvoudig een datum prikken in onze online agenda en de schoorsteenveger komt bij u in Wijchen langs. In de agenda en elders op de website kunt u ook de kosten vinden van het schoorsteen vegen, reinigen en onderhoud aan uw mechanische ventilatie.

Schoorsteen vegen en camera inspectie van uw schoorsteen

Een bijkomende service die onze schoorsteenveger bij u in Wijchen kan uitvoeren, is een camera inspectie van uw schoorsteen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u een huis heeft gekocht en wilt weten of u het kanaal kunt gebruiken voor stoken. Maar ook wanneer u uw schoorsteen al lang niet meer heeft gebruikt of wanneer u een lekkage heeft, kan een camera inspectie uitkomst bieden. Tijdens de camera inspectie van uw schoorsteen gaan wij met een camera vanaf de boven- of onderkant het kanaal in. Vervolgens maken wij foto’s en videobeelden om de huidige staat van uw kanaal haarfijn vast te leggen. Na de inspectie maken onze schoorsteenvegers een rapport op van uw schoorsteen/kanaal in Wijchen. Bij gebreken zullen we een oplossing aandragen en vervolgens overgaan tot actie.

Schoorsteenveger Zevenaar

Onderhoud mechanische ventilatie en luchtkanalen reinigen

Steeds meer huizen hebben een dermate goede isolatie, dat er een mechanische ventilatie wordt geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de lucht in huis ververst wordt. Zonder deze installatie krijgt u geen frisse lucht binnen en heeft u meer last van vocht, stof en gezondheidsproblemen. Uw mechanische ventilatie werkt het beste als u deze frequent laat reinigen en onderhouden. Hiervoor kunt u beroep doen op een schoorsteenveger nabij Wijchen. De schoorsteenvegers van de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale hebben speciale trainingen gevolgd voor luchtkanalen reinigen en mechanische ventilaties schoonmaken en onderhouden.

Schoorsteenveger in Wijchen inschakelen? Neem contact op

Voor meer informatie of om direct een erkende schoorsteenveger in te schakelen in Wijchen kunt u bellen naar: 0487-511037 of een e-mail sturen naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. Onze diensten: schoorsteen reinigen, onderhoud aan uw mechanische ventilatie, ventilatie reinigen en camera inspectie in uw schoorsteen. Bekijk online de kosten voor schoorsteen vegen en andere diensten.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Wijchen

Renovatie Wijchen

Camera inspectie Wijchen

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Wijchen

Nieuwe aansluitingen Wijchen

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Wijchen

sierkap

Rookgasventilatoren Wijchen

schoorsteen

Schoorsteenvegen Wijchen

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.