Schoorsteenveger nodig in Wamel

Schakel de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale in wanneer u een gediplomeerde schoorsteenveger zoekt in Wamel. Al jarenlang staan wij bekend als erkende schoorsteenveger in Wamel en omgeving. Ons bedrijf is aangesloten bij de ASPB. U kunt dus altijd rekenen op professionaliteit en vakmanschap. Tevens verstrekken wij ook certificaten voor de verzekering na het schoorsteen vegen. Naast schoorsteen reinigen leveren wij nog meer diensten. Lees hier meer over onze werkzaamheden zoals schoorsteen vegen, onderhoud aan een mechanische ventilatie, ventilatiekanalen reinigen en een camera inspectie van de schoorsteen en/of ventilatie. Alle kosten van schoorsteen vegen en dergelijke kunt u vinden op deze website.

Schoorsteen vegen effectief tegen schoorsteenbrand

In Nederland komen jaarlijks ongeveer 10.000 schoorsteenbranden voor. In 40% van deze gevallen wordt het veroorzaakt doordat men niet frequent de schoorsteen laat reinigen. Een schoorsteenbrand wordt veroorzaakt door aanslag in uw rookkanaal die gevormd wordt door onverbrandbare deeltjes. Wanneer deze teerachtige laag in aanraking komt met hoge temperaturen (zoals bij stoken) vat dit vlam wat zeer gevaarlijk kan zijn. Zeker wanneer u regelmatig stookt, is het geen overbodige luxe om frequent onze schoorsteenvegers in te schakelen om uw schoorsteen in Wamel te reinigen.

Schoorsteenveger Wamel

Wilt u veilig stoken? Vraag om een camera inspectie van uw schoorsteen

Als u niet zeker weet of u wel veilig kunt stoken, kunt u een camera inspectie van uw schoorsteen laten uitvoeren door een schoorsteenveger bij u in Wamel. Dit houdt in dat we een camera inbrengen in uw rookkanaal om de staat van uw schoorsteen te bekijken. Laat een camera inspectie uitvoeren wanneer u:

  • Onlangs een huis heeft gekocht
  • De schoorsteen al enige tijd niet heeft gebruikt
  • Wilt weten of er mogelijk lekkages zijn
  • Een verstopping opmerkt en/of deze is verwijderd

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie en reinigen

In toenemende mate nemen onze schoorsteenvegers ook de mechanische ventilaties in Wamel en omgeving onder handen. Tegenwoordig bevatten steeds meer huizen een goede isolatie, waardoor een mechanische ventilatie nodig is om de toevoer van frisse lucht te verzorgen. Het is belangrijk om de ventilatiekanalen frequent te laten reinigen. Daarnaast is onderhoud aan uw mechanische ventilatie ook goed voor een optimale werking. Om deze werkzaamheden naar behoren uit te voeren, hebben onze schoorsteenvegers hiervoor een speciale training gevolgd. U kunt er dus vanuit gaan dat de schoorsteenvegers bij u in Wamel goed uit de voeten kunnen met uw mechanische ventilatie zoals reinigen en onderhoud.

Neem contact op met een schoorsteenveger vanuit Wamel

Bel naar 0487-511037 of een e-mail sturen naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl om een afspraak te maken met een schoorsteenveger vanuit Wamel voor: mechanische ventilatie onderhoud of reinigen, schoorsteen vegen en een camera inspectie van uw schoorsteen. Bekijk de kosten van schoorsteen vegen en andere werkzaamheden op de website.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN

Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Wamel

Renovatie Wamel

Camera inspectie Wamel

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Wamel

Nieuwe aansluitingen Wamel

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Wamel

sierkap

Rookgasventilatoren Wamel

schoorsteen

Schoorsteenvegen Wamel

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.