Schoorsteenveger in Wageningen nodig? Wij zijn uw schoorsteenspecialist

Wilt u veilig en goedkoper stoken? Schakel dan onze schoorsteenveger in bij u in Wageningen. Wanneer u periodiek uw schoorsteen laat schoonmaken, levert dit een grote bijdrage aan veilig, schoon, gezond en kostenbesparend stoken. De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale heeft veel ervaring in het efficiënt schoorsteen vegen en daarnaast hebben wij ook expertise in het onderhoud aan uw mechanische ventilatie en luchtkanalen reiniging. Voor een eerlijke prijs komen onze erkende schoorsteenvegers bij u langs in Wageningen. Alle kosten, zowel van schoorsteen vegen als onderhoud en reiniging van mechanische ventilatie, staan op onze website.

Gezonder en zuiniger gebruik maken van uw schoorsteen

Een openhaard of kachel is natuurlijk erg mooi om in huis te hebben. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid. Maar als u niet goed oplet kan het ook voor gevaren zorgen. Denk aan koolstofdioxidevergiftiging of schoorsteenbranden. Deze gevaren treden voornamelijk op wanneer u niet frequent uw schoorsteen laat schoonmaken of onderhouden. Zorg ervoor dat u geen slachtoffer wordt van een koolstofdioxidevergiftiging en neem contact op met onze schoorsteenvegers om bij u in Wageningen aan de slag te gaan.

Schoorsteenveger Wamel

Persoonlijke service voor uw schoorsteen en mechanische ventilatie

Als u contact opneemt met onze schoorsteenvegers voor uw woning of pand in Wageningen, kunt u rekenen op een persoonlijke service. Dit houdt in dat wij onze werkzaamheden aanpassen op uw wensen en op uw situatie. Of u ons nu inschakelt om uw schoorsteen te vegen of wanneer er werkzaamheden verricht moeten worden aan uw mechanische ventilatie zoals onderhoud of reiniging: bij ons krijgt u dienstverlening op maat. Voordat we aan de slag gaan, voeren we een camera inspectie uit bij uw schoorsteen of ventilatiekanalen. Zo kunnen we exact in kaart brengen hoe de huidige staat is en wat de eventuele gebreken zijn. In overleg met u ondernemen onze schoorsteenvegers in Wageningen actie. Een camera inspectie van uw schoorsteen of ventilatie is ook aan te raden wanneer u onlangs een nieuws huis heeft gekocht en wilt weten hoe de staat is. Laat ons eerst de inspectie uitvoeren voordat u gaat stoken om problemen te voorkomen.

Plan eenvoudig een afspraak met een schoorsteenveger in Wageningen

Schoorsteenveger in Wageningen nodig? Plan dan eenvoudig een afspraak via onze website. Hierbij staan ook de kosten van schoorsteen vegen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: 0487-511037 of een e-mail sturen naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. Ons team van schoorsteenvegers staat voor u in Wageningen klaar voor schoorsteen vegen, onderhoud van mechanische ventilatie of luchtkanalen en ventilatie reiniging.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Wageningen

Renovatie Wageningen

Camera inspectie Wageningen

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Wageningen

Nieuwe aansluitingen Wageningen

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Wageningen

sierkap

Rookgasventilatoren Wageningen

schoorsteen

Schoorsteenvegen Wageningen

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.