Erkende en gediplomeerde schoorsteenveger nodig in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een erkende en gediplomeerde schoorsteenveger? Neem dan contact op met de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale. Naast schoorsteen vegen kunnen wij ook uw luchtkanalen reinigen of onderhoud aan uw mechanische ventilatie verrichten. Onze schoorsteenvegers staan voor particulieren klaar in Veenendaal, maar ook voor bedrijven, aannemers, VvE’s, woningbouw en installateurs. Aangezien wij zijn aangesloten bij de ASPB kunt u na de schoorsteen reiniging een certificaat krijgen voor de verzekering. Op deze website kunt u eenvoudig een afspraak plannen met een schoorsteenveger nabij Veenendaal en tevens de kosten bekijken van schoorsteen vegen, onderhoud aan de mechanische ventilatie, ventilatiekanalen reiniging en andere werkzaamheden.

Mechanische ventilatie reiniging van onze schoorsteenvegers bij u in Veenendaal

Tegenwoordig zijn de meeste huizen en bedrijfspanden goed geïsoleerd. Bij een goede isolatie is ventilatie nodig om de toevoer van schone lucht te realiseren. Om die reden bezitten steeds meer huizen een mechanische ventilatie. Deze zorgt ervoor dat onder andere vocht en vervuilde lucht worden afgevoerd en frisse buitenlucht wordt toegevoerd. Dit is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook voor de kosten. De ventilatiekanalen zorgen voor deze afvoer en toevoer. Om de ventilatie kanalen of luchtkanalen optimaal te laten werken, is het nodig deze frequent te laten reinigen. Onze medewerkers hebben hiervoor de juiste training gevolgd bij de ASPB. Zo kunnen zij professioneel en grondig de mechanische ventilatie reiniging en het onderhoud hiervan op zich nemen. Tevens kunnen de schoorsteenvegers ook bij u in Veenendaal de ventielen reinigen en vervangen.

Schoorsteenveger Zevenaar

Voorkom schoorsteenbrand door regelmatig uw schoorsteen te laten vegen

Wist u dat ongeveer 40% van de schoorsteenbranden worden veroorzaakt omdat men niet frequent de schoorsteen laat reinigen? Schakel daarom onze schoorsteenvegers in bij u in Veenendaal om jaarlijks uw schoorsteen te vegen en te controleren. Deze controle voeren wij uit middels een camera inspectie van uw schoorsteen. Aan de hand van de beelden kunnen we exact de binnenkant van uw schoorsteen in kaart brengen en effectief handelen.

Kosten van schoorsteen vegen

Bij ons bedrijf komt u niet voor verrassingen te staan. De kosten van de werkzaamheden van onze schoorsteenvegers in Veenendaal staan allemaal keurig op onze website vermeld. Zo kunt u meteen zien wat u kwijt bent.

Neem contact op met onze schoorsteenvegers voor uw klus in Veenendaal

Bel naar: 0487-511037 of stuur een e-mail naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl om een afspraak te plannen met een schoorsteenveger in Veenendaal. U kunt bij ons terecht voor schoorsteen reiniging, mechanische ventilatie onderhoud, luchtkanalen reiniging en ventilatie reiniging.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Veenendaal

Renovatie Veenendaal

Camera inspectie Veenendaal

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Veenendaal

Nieuwe aansluitingen Veenendaal

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Veenendaal

sierkap

Rookgasventilatoren Veenendaal

schoorsteen

Schoorsteenvegen Veenendaal

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.