Schoorsteenveger nodig in Tiel? Kies voor onze kwaliteit en vakmanschap

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is al geruime tijd gespecialiseerd in schoorsteen vegen en werkzaamheden aan mechanische ventilaties, zoals onderhoud en reiniging. Als één van de grootste erkende schoorsteenvegers staan wij graag voor uw paraat in Tiel. U kunt ons inschakelen als particulier, woningbouw, aannemer, bedrijf en VvE. Onze medewerkers zijn opgeleid tot gezel of meester schoorsteenveger bij de ASPB. U kunt ons inschakelen voor schoorsteen reiniging, onderhoud van de mechanische ventilatie, camera inspectie van uw schoorsteen en ventilatiekanalen reiniging. De kosten van schoorsteen vegen en dergelijke staan op de website.

Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Onze schoorsteenvegers gaan bij uw in Tiel aan de slag met het oog op vakmanschap en kwaliteit. Om dit te waarborgen, zijn al onze werknemers in het bezit van alle juiste diploma’s en ervaring. Ook wanneer het gaat om werkzaamheden betreffende uw mechanische ventilatie. Vandaar dat u onze schoorsteenvegers ook bij u in Tiel kunt inschakelen voor reiniging van uw mechanische ventilatie of onderhoud aan uw mechanische ventilatie. Het maakt niet uit waarbij u onze schoorsteenveger in Tiel nodig heeft, van verwijdering van vogelnesten tot volledige onderhoud en renovatie van uw mechanische ventilatie: u kunt altijd rekenen op onze expertise.

Schoorsteenveger Zevenaar

Voorkom schoorsteenbrand door regelmatig uw schoorsteen te vegen

Frequent een schoorsteenveger in Tiel inschakelen om uw schoorsteen laten vegen is belangrijk om schoorsteenbrand of dichtslibbing van uw kanaal te voorkomen. Wanneer u regelmatig hout of kolen stookt, is het zelfs verstandig om dit jaarlijks te laten doen. Voordat we bij u aan de slag gaan, zullen we eerst door middel van camera inspectie de staat van uw schoorsteen vastleggen. Dit doen wij overigens ook bij de ventilatiekanalen reiniging. Onze camera bestaat uit een roterende kop die we vanaf de bovenkant of onderkant in uw schoorsteen laten zakken zodat we vervolgens via het beeldscherm de binnenkant kunnen bekijken. De schoorsteenvegers in Tiel zullen vervolgens handelen aan de hand van de weergegeven gebreken.

De voordelen van frequent reinigen van uw mechanische ventilatie

Voor een goede gezondheid is het belangrijk dat u een goede ventilatie in huis hebt. Bent u in het bezit van een mechanische ventilatie, dan is het verstandig deze tijdig te laten schoonmaken. Dit is goed voor:

  • Een langere levensduur van uw ventilatie
  • Verlaging van de energiekosten
  • Vermindering van geluidsoverlast
  • Een betere kwaliteit van de lucht in huis
  • Verdwijnen van nare luchtjes
  • Weinig stof in huis

Maak eenvoudig een afspraak met een schoorsteenveger in Tiel

U kunt de schoorsteenveger bij u in Tiel laten langskomen voor schoorsteen reiniging, ventilatiekanalen reiniging en onderhoud van mechanische ventilatie. Op onze website staan ook de kosten van het schoorsteen vegen. Voor noodsituaties kunt u bellen naar: 0344-700228.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 55,50
Meerdere kanalen      € 37,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Tiel

Camera inspectie Tiel

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Tiel

Nieuwe aansluitingen Tiel

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Tiel

sierkap

Rookgasventilatoren Tiel

schoorsteen

Schoorsteenvegen Tiel

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.