Erkende en vakkundig schoorsteenveger nodig in Rhenen?

Bent u op zoek naar een erkende en vakkundige schoorsteenveger in Rhenen? Neem dan contact op met de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale. Wij zijn actief in Gelderland en Brabant en sturen er graag een ervaren schoorsteenveger op uit om u in Rhenen van dienst te zijn. Onze werkzaamheden verrichten wij voor particulieren, bedrijven, VvE’s, woningbouw, kachelspeciaalzaken, aannemers en installateurs. Op deze website kunt u heel eenvoudig een afspraak plannen in de online agenda. Hierbij kunt u aangeven of u ons wilt inschakelen voor schoorsteen vegen, onderhoud mechanische ventilatie, ventilatiekanalen reinigen of een camera inspectie van uw schoorsteen. Tevens staat er aangegeven wat de kosten zijn van schoorsteen vegen en de andere werkzaamheden. Aangezien wij zijn aangesloten bij de ASPB, verstrekken wij certificaten voor de verzekering.

Belang van mechanische ventilatie reinigen door schoorsteenvegers nabij Rhenen

Heeft u een mechanische ventilatie? Dan is het zeker aan te raden om dikwijls uw ventilatie te laten reinigen. U kunt hiervoor beroep doen op onze schoorsteenvegers nabij Rhenen. Zij hebben immers een speciale training bij de ASPB gevolgd om ventilatiekanalen naar behoren en grondig te reinigen. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw mechanische ventilatie. Het onderhoud en het reinigen van de mechanische ventilatie bestaat uit:

  • Ventilatiekanalen inspecteren middels camera inspectie
  • Controle natuurlijke luchttoevoer
  • Ventielen worden verwijderd en schoongemaakt
  • Ventilatiemotor verwijderen en reinigen
Schoorsteenveger Rhenen

Maak veilig gebruik van uw schoorsteen

Wilt u voorkomen dat uw slachtoffer wordt van een schoorsteenbrand? Laat uw schoorsteen dan regelmatig reinigen. Een schoorsteenbrand wordt veroorzaakt door aanslag in het kanaal. Deze aanslag ontstaat altijd naar verloop van tijd. Het is daarom belangrijk om geregeld een schoorsteenveger bij u in Rhenen in te schakelen om deze aanslag van tijd tot tijd te verwijderen. Middels een camera inspectie van uw schoorsteen bekijken we eerst hoe erg uw schoorsteen is aangetast. Tevens kunnen we uw schoorsteen inspecteren op eventuele andere gebreken zoals lekkages of verstoppingen. Dankzij deze inspectie kunnen we doelgericht aan de slag.

Kosten van schoorsteen vegen

Als professionele en erkende schoorsteenveger nabij Rhenen zijn wij eerlijk over onze prijzen. Daarom hebben we op deze website alle kosten van het schoorsteen vegen en andere werkzaamheden vermeld. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De kosten zijn inclusief voorrijkosten!

Schoorsteenveger inschakelen vanuit Rhenen?

Wilt u een afspraak maken met een schoorsteenveger voor uw woning of pand in Rhenen? Naast onze online agenda kunt u ook een afspraak maken via: 0487-511037 of stuur een e-mail naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. Wij staan tot uw beschikking voor schoorsteen reinigen, luchtkanalen reinigen, onderhoud aan uw mechanische ventilatie en een camera inspectie van uw schoorsteen.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Rhenen

Renovatie Rhenen

Camera inspectie Rhenen

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Rhenen

Nieuwe aansluitingen Rhenen

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Rhenen

sierkap

Rookgasventilatoren Rhenen

schoorsteen

Schoorsteenvegen Rhenen

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.