Bel Gelderse Schoorsteenveeg Centrale voor een schoorsteenveger in Renkum

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkende schoorsteenveger nabij Renkum met bakken ervaring. Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Renkum, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren, woningbouw, kachelspeciaalzaken, VvE’s, aannemers en installateurs kunnen ons inschakelen. Daarnaast zijn wij ook bevoegd om mechanische ventilaties te reinigen, ventilatiekanalen en luchtkanalen te reinigen en onderhoud te verrichten aan mechanische ventilaties.

Kom erachter of u veilig kunt stoken

Wilt u weten wat de staat van de schoorsteen is van uw nieuwe woning? Of heeft u al enige tijd geen gebruik gemaakt van uw schoorsteen? Middels een camera inspectie van uw schoorsteen, kunnen we exact de huidige staat in kaart brengen. De camera wordt vanuit de onderkant of bovenkant in het kanaal gebracht. Vervolgens kunnen de beelden en foto’s bekeken worden. Aan de hand van dit beeldmateriaal kunnen de eventuele gebreken van uw schoorsteen bekeken worden. Tevens maken de schoorsteenvegers bij u in Renkum een rapport op. In overleg wordt er bepaald welke werkzaamheden verricht moeten worden, zoals een reparatie of uw schoorsteen reinigen.

Schoorsteenveger Renkum

Onze schoorsteenvegers kunnen bij u in Renkum ook de ventilatie reinigen

Bent u in het bezit van een mechanische ventilatie? Schakel dan onze schoorsteenveger bij u in Renkum in om de mechanische ventilatie te reinigen of onderhouden. Het is aan te raden om de luchtkanalen regelmatig te laten reinigen. De ventilatie moet er namelijk constant voor zorgen dat de lucht binnenshuis schoon blijft en wordt ververst. Wanneer u de mechanische ventilatie niet regelmatig laat reinigen, komt er te weinig frisse lucht in uw huis wat klachten zoals hoofdpijn of keelpijn kan veroorzaken. Tevens kunt u dan ook meer last krijgen van stof, huisstofmijt of vocht. Neem daarom contact op met een schoorsteenveger bij u in Renkum voor meer informatie en advies over mechanische ventilaties schoonmaken.

De kosten van schoorsteen vegen en andere werkzaamheden

Wilt u weten wat de kosten zijn van schoorsteen reinigen of de andere werkzaamheden? Bekijk dan onze eerlijke tarieven voor de diverse werkzaamheden die onze schoorsteenvegers bij u in Renkum kunnen uitvoeren, zoals camera inspectie van uw schoorsteen, onderhoud aan uw mechanische ventilatie en het reinigen. Tarieven zijn inclusief voorrijkosten.

Plan eenvoudig een afspraak met de schoorsteenveger nabij Renkum

Plan uw afspraak via het contactformulier, onze online agenda, telefonisch of per e-mail. Telefoonnummer: 0487-511037. E-mail: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. U kunt gebruiken maken van de diensten van onze schoorsteenveger bij u in Renkum bestaande uit: schoorsteen reinigen, mechanische ventilatie onderhoud en reinigen, camera inspectie en luchtkanalen reinigen.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Renkum

Renovatie Renkum

Camera inspectie Renkum

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Renkum

Nieuwe aansluitingen Renkum

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Renkum

sierkap

Rookgasventilatoren Renkum

schoorsteen

Schoorsteenvegen Renkum

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.