Erkende schoorsteenveger nodig in Oss?

Bent u op zoek naar een erkende en professionele schoorsteenveger in Oss? Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is u graag van dienst. Al geruime tijd zijn wij als erkende schoorsteenveger actief in Oss en omgeving. Omdat wij zijn aangesloten bij de ASPB kunt u erop vertrouwen dat onze werkzaamheden met veel zorg en professionaliteit worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allen in het bezit van de juiste trainingen en opleidingen. Nadat wij bij u langs zijn geweest om de schoorsteen te vegen, ontvangt u een certificaat voor de verzekering. Naast schoorsteen vegen leveren wij nog andere diensten zoals: camera inspectie schoorsteen, mechanische ventilatie reiniging en onderhoud, luchtkanalen reiniging, dakgoot reiniging en verwijdering van vogelnesten. Meer informatie over onze diensten en de kosten van het schoorsteen vegen kunt u op deze website vinden.

Het belang van regelmatige schoorsteen reiniging

Regelmatig de schoorsteen laten vegen en controleren door erkende schoorsteenvegers bij u in Oss is zeer belangrijk om stoorsteenbranden of het dichtslibben van uw rookkanaal te voorkomen. Een schoorsteenbrand ontstaat sneller dan u denkt. Dit wordt onder andere veroorzaakt door onverbrande deeltjes van hout, kolen of olie die een laag van teer hebben gevormd. Wanneer deze laag in aanraking komt met hoge temperaturen door het stoken, kan er brand ontstaan. Om te achterhalen of uw schoorsteen deze laag heeft, voert de schoorsteenveger bij u in Oss eerst een camera inspectie van uw schoorsteen uit. Nadat we de binnenkant van uw schoorsteen in beeld hebben gebracht, weten we precies welke handelingen we moeten uitvoeren zodat u weer veilig kunt stoken.

Schoorsteenveger Doorwerth

Schakel ons bij u in Oss in voor het reinigen van de mechanische ventilatie

Als erkende schoorsteenveger komen wij niet alleen bij u in Oss voor schoorsteen reiniging maar ook voor mechanische ventilatie reiniging en onderhoud. Om dit klusje te klaren hebben onze medewerkers speciale trainingen bij de ASPB gevolgd. Tevens maken wij gebruik van speciale borstels die elk kanaal grondig kunnen reinigen. Op die manier is het mogelijk om al het vuil te verwijderen, zodat de lucht weer optimaal kan stromen. Schakel ons naast luchtkanalen reiniging ook in voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie. Het is namelijk beter voor uw gezondheid als de ventilatie in goede staat is.

Plan eenvoudig een afspraak met een schoorsteenveger bij u in Oss

Op deze website hebben we een handige agenda toegevoegd waarin u snel en gemakkelijk een afspraak kunt plannen met één van onze schoorsteenvegers nabij Oss. U kunt direct aangeven om welke werkzaamheden het gaat, bijvoorbeeld schoorsteen vegen, schoorsteen reiniging, onderhoud van de mechanische ventilatie of luchtkanalen reinigen. Tevens ziet u direct de kosten van schoorsteen vegen en andere werkzaamheden. Voor noodsituaties kunt u bellen naar: 0412-700537.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 55,00
Meerdere kanalen      € 37,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Oss

Camera inspectie Oss

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Oss

Nieuwe aansluitingen Oss

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Oss

sierkap

Rookgasventilatoren Oss

schoorsteen

Schoorsteenvegen Oss

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.