Op zoek naar een schoorsteenveger in Oosterbeek? Kies voor onze kwaliteit

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale levert al geruime tijd excellente service en kwalitatief werk als het gaat om schoorstenen vegen en reinigen van ventilaties. Bent u op zoek naar een erkende schoorsteenveger in Oosterbeek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren werkzaamheden uit voor onder andere particulieren, bedrijven, woningbouw, VvE’s, aannemers, kachelspeciaalzaken en installateurs. Al onze werknemers zijn opgeleid tot gezel of meester schoorsteenveger bij de ASPB. U bent dus altijd verzekerd van kundige vaklieden waaraan u met een gerust hart de volgende werkzaamheden kunt overlaten: schoorsteen vegen, mechanische ventilatie onderhoud, luchtkanalen reinigen of een camera inspectie van de schoorsteen.

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale staat voor kwaliteit en vakmanschap

Als erkende schoorsteenveger nabij Oosterbeek staat bij ons kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Onze schoorsteenvegers gaan altijd professioneel en grondig te werk, ook bij u in Oosterbeek. Dit geldt zowel voor het schoorsteen vegen zelf als voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie en het reinigen. Voor al deze werkzaamheden komen de schoorsteenvegers graag bij u in Oosterbeek langs, zodat ook u een tevreden klant wordt. Benieuwd naar de kosten van het schoorsteen vegen en andere werkzaamheden? U vindt ze op deze website.

Schoorsteenveger Wamel

Regelmatig uw schoorsteen vegen voorkomt schoorsteenbrand

U kunt een schoorsteenbrand of dichtslibbing van uw schoorsteen voorkomen wanneer u regelmatig uw schoorsteen laat reinigen door een schoorsteenveger nabij Oosterbeek. Stookt u regelmatig hout of kolen? In dat geval raden we aan om jaarlijks een schoorsteenveger bij u in Oosterbeek in te huren. Voordat we uw schoorsteen reinigen, voeren we eerst een camera inspectie van de schoorsteen uit. Dit geeft ons de mogelijkheid om eerst de staat van de kanalen te bekijken. De camera die we gebruiken bevat een roterende kop. Hierdoor kunnen we de gehele binnenkant van uw schoorsteen in beeld brengen om vervolgens over te gaan tot actie.

Voordelen van regelmatig de mechanische ventilatie reinigen

Een goede ventilatie in uw huis is belangrijk voor uw gezondheid. Anders krijgt u namelijk geen frisse en schone lucht in huis. Onderhoud aan uw mechanische ventilatie en het reinigen ervan is een klus die u regelmatig dient uit te voeren voor:

  • Langere levensduur van de ventilatie
  • Energiekosten besparen
  • Geluidsoverlast verminderen
  • Betere kwaliteit van de luchtstroom
  • Verdwijning van nare luchtjes
  • Minder stof, vocht en schimmel in huis

Maak een afspraak met een schoorsteenveger vanuit Oosterbeek

U kunt de schoorsteenveger bij u in Oosterbeek inschakelen voor: schoorsteen vegen, mechanische ventilatie schoonmaken, ventilatiekanalen reinigen, camera inspectie van uw schoorsteen en onderhoud van de mechanische ventilatie. Op deze website kunt u ook de kosten van schoorsteen vegen vinden.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Oosterbeek

Renovatie Oosterbeek

Camera inspectie Oosterbeek

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Oosterbeek

Nieuwe aansluitingen Oosterbeek

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Oosterbeek

sierkap

Rookgasventilatoren Oosterbeek

schoorsteen

Schoorsteenvegen Oosterbeek

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.