Erkende schoorsteenveger in Nijmegen nodig?

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger voor uw woning of bedrijfspand in Nijmegen? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat uw mechanische ventilatie kan schoonmaken of onderhouden? Dan bent u bij de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale aan het juiste adres. Wij zijn een erkende en vakkundige schoorsteenveger. Dit blijkt wel uit het feit dat wij zijn aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond. Ons team staat altijd paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wilt u snel en eenvoudig een afspraak maken? Vul dan onze online kalender in, dan kunt u meteen zien wanneer wij tot uw beschikking staan voor schoorsteen vegen, camera inspectie in de schoorsteen, onderhoud mechanische ventilatie of ventilatie reiniging. Tevens kunt u direct de kosten van het schoorsteen vegen en de andere werkzaamheden zien.

Het belang van reiniging van de mechanische ventilatie

U kunt bij onze schoorsteenveger in Nijmegen terecht voor een grondige reiniging van uw mechanische ventilatie. De mechanische ventilatie reiniging is een complex werkje, maar gelukkig hebben onze schoorsteenvegers nabij Nijmegen hier de juiste training voor gevolgd. Wanneer u in het bezit bent van een dergelijke ventilatie, is frequente reiniging zeker geen overbodige luxe. De ventilatie zorgt er namelijk voor dat u schone lucht in huis krijgt. Een slechte luchtkwaliteit kan gevolgen hebben voor uw gezondheid. Denk aan luchtweginfecties, keelpijn, hoofdpijn of meer last van hooikoorts.

Schoorsteenveger Rhenen

Onderhoud nodig aan uw mechanische ventilatie?

Ook voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie kunt u bij onze schoorsteenvegers nabij Nijmegen terecht. Middels een inspectie met een camera brengen we eerst de staat van uw ventilatie in beeld. Aan de hand van de staat van uw ventilatie gaan we deze schoonmaken of desnoods de ventielen vervangen. Als u regelmatig uw mechanische ventilatie laat onderhouden, bent u verzekerd van constante schone lucht.

Schoorsteen vegen met camera inspectie van uw schoorsteen

Weet u niet zo goed hoe de staat van uw schoorsteen is? Schakel dan onze schoorsteenveger in bij u in Nijmegen. Middels een camera inspectie controleren we de staat van uw schoorsteen. Wanneer er gebreken zijn, bespreken we met u hoe en wanneer we deze gaan aanpakken.

Neem contact op met uw schoorsteenveger nabij Nijmegen

Wilt u gebruik maken van onze schoorsteenveger bij u in Nijmegen? Bel dan naar: 024-2022251 of stuur een e-mail naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 55,00
Meerdere kanalen      € 37,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Nijmegen

Renovatie Nijmegen

Camera inspectie Nijmegen

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Nijmegen

Nieuwe aansluitingen Nijmegen

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Nijmegen

sierkap

Rookgasventilatoren Nijmegen

schoorsteen

Schoorsteenvegen Nijmegen

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.