Gediplomeerde en erkende schoorsteenveger nodig in Grave?

Wilt u het schoorsteen vegen of reinigen van mechanische ventilatie overlaten aan een gediplomeerde schoorsteenveger nabij Grave? Bel dan naar de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale: 0487-511037. Als erkende schoorsteenveger zijn wij aangesloten bij de ASPB. Dit houdt onder andere in dat u kunt rekenen op professionele en opgeleide vakmensen. Tevens kunnen wij na het schoorsteen vegen certificaten verstrekken voor uw verzekering. Onze schoorsteenvegers zetten zich in voor particulieren in Grave, maar ook voor aannemers, woningbouw, VvE’s, kachelspeciaalzaken, bedrijven en installateurs. Wilt u snel een afspraak maken met een schoorsteenveger nabij Grave? Maak dan gebruik van onze online agenda. Hier staan de kosten van schoorsteen vegen en dergelijke vermeld en u kunt tevens kiezen uit de volgende werkzaamheden: schoorsteen reinigen, mechanische ventilatie onderhoud, luchtkanalen of ventilatie reinigen en camera inspectie van uw schoorsteen.

Professioneel uw mechanische ventilatie laten reinigen

U kunt onze schoorsteenvegers inschakelen om bij u in Grave de mechanische ventilatie te reinigen. Frequent onderhoud aan uw mechanische ventilatie en uw luchtkanalen reinigen is nodig om de luchtkwaliteit in uw huis goed te houden. Een ventilatie zorgt ervoor dat er frisse buitenlucht wordt toegevoerd en vervuilde lucht wordt afgevoerd. Zonder goede afvoer van vervuilde lucht kunt u diverse gezondheidsklachten ervaren zoals luchtweginfectie, hoofdpijn en keelpijn. Zorg er daarom voor dat dit regelmatig gebeurt. De ventilatiekanalen worden met speciale borstels gereinigd en zo nodig kunnen de ventielen vervangen worden. Naast mechanische ventilatie reinigen kunt u onze schoorsteenvegers vanuit Grave ook inschakelen voor onderhoud.

Schoorsteenveger Rhenen

Regelmatig uw schoorsteen reinigen is essentieel om schoorsteenbrand te voorkomen

Schoorsteenbranden komen helaas nog erg vaak voor. In 40% van de gevallen worden deze schoorsteenbranden veroorzaakt doordat men niet regelmatig de schoorsteen laat vegen. Wilt u geen slachtoffer worden van een schoorsteenbrand of koolstofdioxidevergiftiging? Laat dan regelmatig uw schoorsteen of ventilatiekanalen reinigen. U kunt ons ook inschakelen voor een camera inspectie van uw schoorsteen. Middels deze inspectie bekijken we de staat van uw schoorsteen om te bepalen of u veilig kunt stoken. Gebreken zoals lekkages of gevaarlijke stoffen in de schoorsteen kunnen we eenvoudig opsporen en aanpakken. Nadat onze schoorsteenveger bij u in Grave de staat van uw schoorsteen heeft vastgelegd, krijgt u van ons een rapport.

Kosten schoorsteen vegen en onze schoorsteenveger in Grave inschakelen

Neem contact op via: 0487-511037 of stuur een e-mail naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl om een afspraak te maken met een erkende schoorsteenveger bij u in Grave. U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie, schoorsteen reinigen, ventilatiekanalen reinigen en camera inspectie. Op deze website kunt u de kosten van schoorsteen vegen en dergelijke vinden.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Grave

Renovatie Grave

Camera inspectie Grave

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Grave

Nieuwe aansluitingen Grave

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Grave

sierkap

Rookgasventilatoren Grave

schoorsteen

Schoorsteenvegen Grave

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.