Schoorsteenveger in Elst nodig? Bel naar de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

U kunt uw schoorsteenveger in Elst inschakelen via de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale. Wij zijn een erkende schoorsteenveger in Elst en omgeving. U kunt ons benaderen als particulier, maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit voor bedrijven, aannemers, kachelspeciaalzaken, VvE’s, woningbouw en installateurs. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen om uw schoorsteen te reinigen, maar ook voor: luchtkanalen en ventilatiekanalen reinigen, mechanische ventilatie schoonmaken, camera inspectie van uw schoorsteen en ventilatiekanalen en onderhoud aan de mechanische ventilatie. Het is mogelijk om van ons een certificaat voor uw verzekering te krijgen na het schoorsteen vegen.

Handige camera inspectie om de staat van uw schoorsteen in kaart te brengen

Heeft u lang uw schoorsteen niet meer gebruikt of onlangs een huis gekocht en bent u benieuwd naar de staat van de schoorsteen? Neem dan contact op met onze schoorsteenvegers nabij Elst om een camera inspectie te doen van uw schoorsteen. De camera wordt vanaf boven of vanaf beneden in de schoorsteen gebracht. Vervolgens kunnen we vanaf een scherm de beelden zien van de binnenkant. Nadat de camera inspectie van uw schoorsteen is verricht, is het mogelijk een rapport op te laten stellen. In overleg zal de schoorsteenveger bij u in Elst de benodigde werkzaamheden verrichten zodat uw schoorsteen weer in optimale staat is.

Schoorsteenveger Doorwerth

Bel onze schoorsteenveger in Elst voor ventilatie reinigen

Is uw mechanische ventilatie toe aan onderhoud of is moeten we deze reinigen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het onderhoud aan uw mechanische ventilatie of luchtkanalen reinigen hebben onze medewerkers extra trainingen gevolgd bij de ASPB. Uw mechanische ventilatie geregeld laten schoonmaken is allesbehalve een overbodige luxe. Uw ventilatie zorgt er namelijk voor dat u voorzien bent van schone lucht in huis. Wanneer de ventilatie niet goed meer werkt door bijvoorbeeld vuil, kunt u last krijgen van keelpijn, hoofdpijn of overmatig stof en vocht.

Benieuwd naar de kosten van onze schoorsteenvegers in Elst?

Uiteraard wilt u weten waar u aan toe bent. Om die reden hebben wij de kosten van het schoorsteen vegen en andere werkzaamheden duidelijk op de website vermeld staan. Alle tarieven staan apart vermeld, zoals die van camera inspectie, schoorsteen reinigen, mechanische ventilatie schoonmaken of onderhouden. De prijzen zijn inclusief voorrijkosten!

Plan een afspraak met een schoorsteenveger bij u in Elst via de website

Via het contactformulier of via onze online agenda kunt u eenvoudig een afspraak plannen. Daarnaast kunt u ons bereiken op: 0487-511037 en e-mailadres: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. U kunt de schoorsteenveger bij u in Elst benaderen voor ventilatiekanalen reinigen, schoorsteen vegen, camera inspectie schoorsteen, mechanische ventilatie onderhoud en luchtkanalen reinigen.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Elst

Camera inspectie Elst

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Elst

Nieuwe aansluitingen Elst

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Elst

sierkap

Rookgasventilatoren Elst

schoorsteen

Schoorsteenvegen Elst

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.