Grondige schoorsteen en ventilatie reiniging door schoorsteenveger in Ede

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Ede om uw schoorsteen te laten vegen? Of zoekt u een bedrijf voor mechanische ventilatie onderhoud of luchtkanalen reiniging? Dan bent u bij Gelderse Schoorsteenveeg Centrale aan het juiste adres. Door de juiste trainingen en opleidingen zijn onze schoorsteenvegers bevoegd om elke klus bij u in Ede aan te pakken. Ons bedrijf is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB). Hierdoor bent u verzekerd van erkende schoorsteenvegers bij u in Ede. Wilt u snel een afspraak maken of wilt u weten wat de kosten van het schoorsteen vegen of reiniging mechanische ventilatie zijn? Op onze website kunt u alle kosten eenvoudig vinden en via de online kalender een afspraak inplannen.

Schoorsteen vegen en camera inspectie van schoorsteen, zowel van onderaf als bovenaf

Onze schoorsteenvegers zijn bevoegd om uw schoorsteen in Ede zowel vanaf de bovenkant als onderkant te vegen. Vroeger werd dit altijd vanaf boven gedaan, maar aangezien het van de ARBO wet niet meer is toegestaan om daken te betreden zonder de benodigde veiligheidsmaatregelen, kunnen wij uw schoorsteen ook vanaf de onderkant reinigen. Dit scheelt u veel onnodige kosten. Voordat we uw schoorsteen gaan vegen of overgaan tot andere acties voeren we eerst een camera inspectie bij uw schoorsteen uit. Op die manier kunnen we eerst in kaart brengen hoe de staat van uw schoorsteen is, alvorens we een plan van aanpak opstellen.

Schoorsteenveger Rhenen

Reiniging mechanische ventilatie en onderhoud

Tegenwoordig hebben steeds meer huizen een mechanische ventilatie in plaats van natuurlijke ventilatie. Dit komt omdat woningen en panden erg goed geïsoleerd zijn. Dit houdt de warmte natuurlijk lekker binnen, maar naast de warmte ook andere dingen die u liever niet heeft. Een mechanische ventilatie is dan nodig om de lucht in uw huis schoon en fris te houden. Om ervoor te zorgen dat u constant schone lucht heeft is het nodig om frequent uw mechanische ventilatie te laten onderhouden of te voorzien van een grondige reiniging. Onze schoorsteenvegers kunnen dit klusje bij u in Ede opknappen, aangezien zij hiervoor speciale trainingen hebben gevolgd. Als u ons regelmatig inschakelt voor luchtkanalen reiniging, zult u minder last hebben van vieze luchtjes, vervuilde lucht, schimmels, stof en vocht.

Schoorsteenveger in Ede inschakelen? Neem contact op

Wilt u een schoorsteenveger vanuit Ede inschakelen, meer informatie over onze werkzaamheden of de kosten van schoorsteen vegen weten? Bel dan naar: 0487-511037. U kunt ook een e-mail sturen: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. Onze schoorsteenvegers staan voor u in Ede klaar voor schoorsteen reiniging, ventilatie reiniging en onderhoud van uw mechanische ventilatie.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Ede

Camera inspectie Ede

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Ede

Nieuwe aansluitingen Ede

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Ede

sierkap

Rookgasventilatoren Ede

schoorsteen

Schoorsteenvegen Ede

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.