Schoorsteenveger in Druten nodig? Wij zijn dé schoorsteenspecialist in uw regio

Wilt u veilig hout of kolen kunnen stoken? Maak dan een afspraak met onze schoorsteenveger vanuit Druten. Wanneer u regelmatig uw schoorsteen laat reinigen, kunt u veiliger stoken zonder brandgevaar. Heeft u een mechanische ventilatie? Schakel dan ook onze schoorsteenveger in om bij u in Druten de luchtkanalen te reinigen of het onderhoud aan de mechanische ventilatie te verrichten. Zo blijft de luchtkwaliteit goed, wat beter is voor uw gezondheid. De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkende schoorsteenveger in de omgeving van Druten. Schakel onze vakmannen in voor schoorsteen vegen, onderhoud aan uw mechanische ventilatie en ventilatie kanalen reinigen voor een eerlijk tarief. U kunt de kosten van het schoorsteen vegen en andere diensten op onze website vinden.

Hoe u gezonder en zuiniger gebruik kunt maken van uw schoorsteen

Hout of kolen stoken is natuurlijk heerlijk voor de warmte, sfeer en gezelligheid. Maar helaas gaat stoken niet altijd zonder gevaar. Zeker niet wanneer u regelmatig stookt, maar niet frequent uw schoorsteen laat vegen of ventilatiekanalen laat reinigen. Er gaat zich dan een teerachtig laagje vormen in uw schoorsteen dat bij hoge temperaturen (wanneer u gaat stoken) schoorsteenbranden kan veroorzaken of kan leiden tot koolstofdioxidevergiftiging. Zorg dat u dit niet overkomt en schakel onze schoorsteenveger in bij u in Druten om uw schoorsteen te reinigen.

Schoorsteenveger Druten

Service op maat bij schoorsteen vegen en ventilatie reinigen

Als u onze schoorsteenvegers inschakelt bij u in Druten, kunt u ervan uitgaan dat u een persoonlijke service op maat krijgt. Wij passen de werkzaamheden dus aan op uw wensen en situatie. Of het nu gaat om schoorsteen vegen of onderhoud aan uw mechanische ventilatie of luchtkanalen reinigen: onze dienstverlening gaat altijd in overleg en wij verrichten uitsluitend werkzaamheden die daadwerkelijk nodig zijn. Zo komt u niet voor onnodige kosten te staan. Om dit te verwezenlijken verrichten wij een camera inspectie van uw schoorsteen uit. Allereerst brengen wij de staat van uw schoorsteen in kaart. Hierdoor weten we precies waar we uw schoorsteen moeten reinigen en welke materialen en methodes we moeten inzetten om dit zo grondig, maar efficiënt mogelijk te laten verlopen. Heeft u net een nieuw huis? Bel onze schoorsteenvegers nabij Druten dan ook voor een camera inspectie van uw schoorsteen voordat u gaat stoken.

Maak snel en eenvoudig een afspraak met een schoorsteenveger nabij Druten

Schoorsteenveger in Druten nodig? Plan uw afspraak online via onze website (inclusief overzicht kosten schoorsteen vegen) of bel ons op: 0487-511037. U kunt ook e-mailen naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. Onze diensten: schoorsteen vegen, onderhoud van de mechanische ventilatie, luchtkanalen reinigen en een camera inspectie van de schoorsteen en ventilatiekanalen.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Druten

Renovatie Druten

Camera inspectie Druten

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Druten

Nieuwe aansluitingen Druten

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Druten

sierkap

Rookgasventilatoren Druten

schoorsteen

Schoorsteenvegen Druten

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.