Schoorsteenveger nodig in Dreumel? Vind hier uw schoorsteenspecialist

Om veilig en verantwoord te stoken, is het nodig dat er geregeld een schoorsteenveger bij u in Dreumel langskomt om de schoorsteen te vegen. Als u contact opneemt met de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale kunt u erop rekenen dat er gediplomeerde schoorsteenvegers bij u in Dreumel op de stoep staan. U kunt beroep op ons doen om uw schoorsteen te laten reinigen, maar wij verrichten ook onderhoud aan mechanische ventilaties, wij kunnen luchtkanalen reinigen en een camera inspectie van uw schoorsteen uitvoeren. De werkzaamheden worden allen uitgevoerd tegen eerlijke tarieven. U kunt de kosten van het schoorsteen vegen en mechanisch ventilatie onderhoud en reiniging vinden op onze website.

Zonder gevaren stoken door regelmatig uw schoorsteen te laten vegen

Thuis hout of kolen stoken is natuurlijk ontzettend gezellig, maar helaas gaat stoken niet altijd zonder gevaren. Wanneer u niet regelmatig uw schoorsteen laat reinigen, heeft u kans op een schoorsteenbrand of koolstofdioxidevergiftiging. Zeker wanneer u regelmatig stookt, is het verstandig om jaarlijks een schoorsteenveger in te schakelen bij u in Dreumel. Maar ook wanneer u weinig gebruikt maakt van uw schoorsteen en/of deze al lange tijd niet meer heeft gebruikt, is het goed om eerst ons in te schakelen alvorens u gaat stoken.

Schoorsteenveger Dreumel

Service op maat van onze schoorsteenvegers nabij Dreumel

Bij al onze werkzaamheden bieden we u graag een service op maat. Of u onze schoorsteenvegers nu laat komen voor schoorsteen vegen, ventilatie reinigen of onderhoud van de mechanische ventilatie: wij passen de werkzaamheden aan op uw wensen en uw situatie. Om onze diensten op de juiste manier aan te bieden, voeren we een camera inspectie uit van uw schoorsteen of ventilatiekanalen. Door middel van deze inspectie kunnen we exact zien hoe uw kanalen er van binnen uitzien om vervolgens de juiste werkzaamheden toe te passen om eventuele gebreken op te lossen. Heeft u net een nieuw huis met schoorsteen of ventilatiekanalen gekocht? Als u een schoorsteenveger bij u in Dreumel laat langskomen voor een camera inspectie, weet u zeker of het veilig is om te stoken.

Snel een afspraak met een schoorsteenveger vanuit Dreumel maken?

Wilt u per direct een afspraak maken met een schoorsteenveger voor uw klus in Dreumel? Prik kan een datum in onze handige online kalender. In deze kalender kunt u meteen aangeven of u een schoorsteenveger in Dreumel wilt inschakelen voor: schoorsteen reinigen, ventilatie reinigen, onderhoud aan uw mechanische ventilatie of luchtkanalen reinigen. Hier staan ook de kosten van schoorsteen vegen en andere werkzaamheden bij. U kunt ook bellen naar: 0487-511037 of ons per e-mail bereiken: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Dreumel

Renovatie Dreumel

Camera inspectie Dreumel

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Dreumel

Nieuwe aansluitingen Dreumel

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Dreumel

sierkap

Rookgasventilatoren Dreumel

schoorsteen

Schoorsteenvegen Dreumel

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.