Schoorsteenveger nodig in Culemborg? Bij ons krijgt u vakmanschap en kwaliteit

Wanneer u een erkende schoorsteenveger nodig heeft in Culemborg, kunt u rekenen op de kwaliteit en vakmanschap van de Gelderse Schoorsteenveeg centrale. Met veel zorg kunnen wij uw schoorsteen vegen en andere werkzaamheden verrichten zoals onderhoud aan mechanische ventilatie en luchtkanalen reinigen. Om u goede kwaliteit te verzekeren, zijn onze medewerkers voorzien van een opleiding tot gezel of meester schoorsteenveger bij de ASPB. Ons bedrijf is één van de grootste erkende schoorsteenvegers in de omgeving van Culemborg. Wij werken voor particulieren, aannemers, kachelspeciaalzaken, bedrijven, VvE’s en woningbouw. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor schoorsteen reinigen, camera inspectie van uw schoorsteen, onderhoud van uw mechanische ventilatie en ventilatiekanalen reinigen. Op onze website kunt u de kosten van schoorsteen vegen en dergelijke vinden.

Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop

Onze schoorsteenvegers pakken de werkzaamheden bij u in Culemborg aan met het oog op kwaliteit en vakmanschap. Hiervoor hebben zij de juiste diploma’s en trainingen gevolgd. We hebben onze medewerkers zelfs een extra training bij de ASPB laten volgen om bekwaam te worden in het reinigen van mechanische ventilaties. U kunt deze klus dus prima toevertrouwen aan de schoorsteenvegers die bij u in Culemborg aan de slag gaan. Naast het reinigen van mechanische ventilaties verrichten wij ook onderhoud. Daarnaast kunt u onze schoorsteenvegers vanuit Culemborg benaderen voor verwijdering van vogelnesten, dakgoot reiniging en renovatie van uw mechanische ventilatie.

Schoorsteenveger Wamel

Door frequent uw schoorsteen te vegen, voorkomt u schoorsteenbrand

Wilt u een schoorsteenbrand of koolstofdioxidevergiftiging voorkomen? Schakel dan jaarlijks een schoorsteenveger bij u in Culemborg in om uw schoorsteen te reinigen en te inspecteren. Zeker wanneer u regelmatig hout of kolen verbrandt, is het gevaar op schoorsteenbrand of dichtslibbing van de kanalen betrekkelijk groot. Wij zullen bij u een camera inspectie van uw schoorsteen verrichten om eerst de staat van uw schoorsteen in kaart te brengen. Zo weten wij precies hoe en waar wij uw schoorsteen kunnen reinigen.

De voordelen van regelmatig reinigen van mechanische ventilaties

Een goede ventilatie in huis is beter voor uw gezondheid. Wanneer u een mechanische ventilatie heeft, is het verstandig om deze geregeld te laten schoonmaken. De voordelen hiervan zijn:

  • Langere levensduur
  • Lagere energiekosten
  • Geluidsoverlast verminderd
  • Betere luchtkwaliteit
  • Geen vervelende luchtjes meer in huis
  • Minder stof in huis

Makkelijk en snel een afspraak plannen met de schoorsteenveger nabij Culemborg

Bel 0487-511037 of stuur een e-mail naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl voor een afspraak met een schoorsteenveger nabij Culemborg voor schoorsteen vegen, onderhoud aan de mechanische ventilatie, luchtkanalen reinigen of een camera inspectie. Bekijk de kosten van schoorsteen vegen op onze website.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Culemborg

Renovatie Culemborg

Camera inspectie Culemborg

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Culemborg

Nieuwe aansluitingen Culemborg

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Culemborg

sierkap

Rookgasventilatoren Culemborg

schoorsteen

Schoorsteenvegen Culemborg

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.