Benodigt u een erkende schoorsteenveger in Beuningen?

Heeft u een schoorsteenveger nodig voor uw woning, VvE of bedrijfspand in Beuningen om uw schoorsteen te reinigen? Of bent u in het bezit van een mechanische ventilatie en wilt u iemand inschakelen voor het schoonmaken of het onderhoud? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf is een erkende schoorsteenveger die uitsluitend vakkundige werknemers in dienst heeft. Het is niet voor niets dat wij zijn aangesloten bij de Algemene Stoorsteenvegers Patroons Bond. Snel een afspraak maken? Prik dan een datum in onze online agenda. Kies hierbij of u ons wilt inschakelen voor camera inspectie, schoorsteen vegen, onderhoud van mechanische ventilatie of luchtkanalen reinigen. U ziet tevens direct de kosten van schoorsteen vegen en andere werkzaamheden.

Waarom het goed is om regelmatig ventilatiekanalen te laten reinigen

Onze erkende schoorsteenvegers zijn zeer geschikt om bij u in Beuningen de ventilatiekanalen te reinigen of onderhoud te verrichten aan uw mechanische ventilatie. Hiervoor hebben zij een gedegen training gevolgd bij de ASPB. Het is zeer aan te raden om uw ventilatie frequent te laten reinigen door onze schoorsteenvegers in Beuningen. De ventilatie moet er namelijk voor zorgen dat u constant voorzien wordt van frisse lucht in huis. Door uw mechanische ventilatie geregeld te laten schoonmaken, zorgt u ervoor dat u geen slechte luchtkwaliteit in huis heeft. Een slechte luchtkwaliteit is slecht voor uw gezondheid. Zo kunt u luchtweginfectie, keelpijn, hoofdpijn of erge last van pollenallergie krijgen.

Schoorsteenveger Beuningen

Heeft uw mechanische ventilatie een onderhoudsbeurt nodig?

Onze schoorsteenvegers komen graag bij u in Beuningen langs voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie. Eerst zullen ze een camera inspectie verrichten, zodat ze exact weten hoe de staat is van uw ventilatie. Dit bevordert efficiënt werken. Zo kan bepaald worden of we alleen uw mechanische ventilatie moeten schoonmaken of dat het nodig is dat de ventielen worden vervangen. Met regelmatig onderhoud aan uw mechanische ventilatie, bent u gegarandeerd van constante schone lucht.

Camera inspectie van uw schoorsteen

Heeft u al enige tijd geen gebruik meer gemaakt van de schoorsteen? Laat onze schoorsteenveger bij u in Beuningen dan een camera inspectie uitvoeren van uw schoorsteen. Zo kan de staat van uw schoorsteen in kaart worden gebracht en weet u meteen of u veilig kunt stoken of de schoorsteen moet laten reinigen.

Bel ons om een afspraak te maken met een schoorsteenveger nabij Beuningen

Bel naar: 0487-511037 of een e-mail stuur naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl als u onze schoorsteenveger bij u in Beuningen wilt inschakelen. Wij komen langs voor schoorsteen vegen, onderhoud aan uw mechanische ventilatie, luchtkanalen reinigen of camera inspectie van de schoorsteen.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Beuningen

Renovatie Beuningen

Camera inspectie Beuningen

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Beuningen

Nieuwe aansluitingen Beuningen

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Beuningen

sierkap

Rookgasventilatoren Beuningen

schoorsteen

Schoorsteenvegen Beuningen

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.