Schoorsteenveger in Arnhem nodig? Gelderse Schoorsteenveeg Centrale staat paraat!

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkende schoorsteenveger in Arnhem en omgeving Gelderland/Brabant. Zowel particulieren als bedrijven, VvE’s, kachelspeciaalzaken, aannemers, installateurs en de woningbouw kunnen een beroep doen op onze gediplomeerde kennis om de schoorsteen te vegen. Naast schoorsteen reiniging kunt u ons ook inschakelen voor mechanische ventilatie schoonmaken, ventilatiekanalen en luchtkanalen reiniging, onderhoud mechanische ventilatie en camera inspectie schoorsteen. Nadat wij de werkzaamheden aan uw ventilatie of schoorsteen hebben verricht, verstrekken wij u een certificaat voor de verzekering.

Weet in wat voor staat uw schoorsteen is, dankzij camera inspectie van uw schoorsteen

Heeft u onlangs een huis gekocht en wilt u weten hoe de staat van de schoorsteen is? Of heeft u uw schoorsteen al lang niet meer gebruikt? In deze gevallen kan een camera inspectie van uw schoorsteen een uitkomst bieden. Afhankelijk van uw schoorsteen gaan wij met de camera vanuit boven of vanuit beneden uw schoorsteen in. Aan de hand van camerabeelden en foto’s kunnen we de exacte staat van uw schoorsteen vastleggen. Na de inspectie zullen we voor u een rapport opmaken. Uiteraard kunnen wij als erkende schoorsteenveger in Arnhem de gebreken van uw schoorsteen snel en accuraat oplossen.

Schoorsteenveger Zevenaar

Schakel onze schoorsteenveger bij u in Arnhem in voor werkzaamheden aan de ventilatie

Heeft u een schoorsteenveger bij u in Arnhem nodig voor werkzaamheden aan uw ventilatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkzaamheden bestaan namelijk niet alleen maar uit schoorsteen vegen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud aan of reiniging van uw mechanische ventilatie. Regelmatig uw mechanische ventilatie laten schoonmaken is erg belangrijk. Uw ventilatie zorgt er namelijk voor dat de binnenlucht in huis schoon blijft. Wanneer deze niet schoon is, kan dit klachten veroorzaken zoals keelpijn of hoofdpijn. Schakel daarom de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale in om dit klusje regelmatig voor u uit te voeren.

Onze kosten van een schoorsteenveger in Arnhem

Wilt u onze schoorsteenveger in Arnhem inschakelen en bent u benieuwd naar onze kosten voor schoorsteen vegen? Bekijk dan onze tarieven voor zowel de kosten van schoorsteen vegen als kosten van een camera inspectie in een schoorsteen en mechanische ventilatie reiniging. Bij onze prijzen zijn de voorrijkosten al inbegrepen!

Afspraak plannen met een schoorsteenveger bij u in Arnhem? Neem contact op!

Wilt u een afspraak maken? Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ons ook bellen op: 026-2022377 of een e-mail sturen naar: info@gelderseschoorsteenveegcentrale.nl. U kunt onze schoorsteenveger in Arnhem inschakelen voor schoorsteen vegen, ventilatiekanalen reiniging, onderhoud mechanische ventilatie, camera inspectie in de schoorsteen en mechanische ventilatie schoonmaken.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 55,00
Meerdere kanalen      € 37,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Vogelnest verwijderen Arnhem

Renovatie Arnhem

Camera inspectie Arnhem

home_camera_inspectie

Dakgoot reiniging Arnhem

Nieuwe aansluitingen Arnhem

dubbelwandig-01

Reinigen mechanische installaties

Kappen & sierkappen Arnhem

sierkap

Rookgasventilatoren Arnhem

schoorsteen

Schoorsteenvegen Arnhem

gsc_foto_online_afspraak_maken

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.