Uw schoorsteen is onze zorg!

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorstenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB. We werken voor particulieren , woningbouw, aannemers, installateurs, Vereniging van Eigenaren en kachelspeciaal zaken. Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de schoorsteen veeg werkzaamheden een certificaat voor de verzekering verstrekken. Zodra wij u in ons bestand hebben opgenomen, attenderen wij u automatisch wanneer uw schoorste(e)n(en) aan een veeg beurt toe is (zijn). Een veilig gevoel.

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale biedt naast het vegen van schoorstenen een compleet pakket van onderhoud, renovatie, camera inspectie, dakgoot reiniging, advies, het verzorgen van nieuwe aansluitingen, tot het leveren van alle materialen die met een behaaglijk en veilig woonklimaat te maken hebben.

Vragen kunt u stellen middels het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Wilt u een afspraak maken? Gebruik dan eenvoudig onze “online afspraak maken” applicatie.

IMG_0180
IMG_0179

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB.