Sierkappen en vonkenvangers

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale levert en plaatst alle soorten sierkappen en vonkenvangers. En groot aantal vaste modellen en ontwerpen doen wij zelf ook. Belangrijke bij het leveren van vonkenvangers is wat de criteria van de verzekering maatschappij is. Uit ervaring blijkt dat de ene verzekering daar andere normen hanteert ten opzichte van de andere. En wij spreken dan vaak over de mazen van het vonkengaas? De materialen die wij gebruiken:

• Gegalvaniseerd staal ( gepoedercoat).
• Roestvrijstaal ( gepoedercoat).
• Koper
• Thermische verzinkt smeedijzer ( gepoedercoat ).

Diverse materialen laten wij poedercoaten zodat het langdurig bescherming geeft aan weersinvloeden van buitenaf.
Wij meten bij u de schoorsteen op en zullen onze bevindingen en uw wensen u in een passende offerte offreren.

Electrische rookgasventilatoren

Binnenkort meer.

Vragen kunt u stellen middels het contactformulier. Uiteraard is de Gelderse Schoorsteenveeg Centrale ook telefonisch en per mail bereikbaar. Wilt u een afspraak maken? Gebruik dan eenvoudig onze “online afspraak maken” applicatie.

TARIEVEN SCHOORSTEENVEGEN
Eerste kanaal               € 52,50
Meerdere kanalen      € 36,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.

Boldraadroosters

Is ter voorkoming van vogelnesten Diameters van 120 mm t/m 250 mm. Leverbaar in gegalvaniseerd, RVS en koper. Prijs op aanvraag.

Regenkappen

Is ter voorkoming van regeninval. Diameter: 90 mm t/m 600 mm. Leverbaar in gegalvaniseerd, RVS en koper. Prijs op aanvraag.

Firemasterkap

Een trekbevorderende kap wordt gebruikt bij kanalen die trek problemen hebben. En is voorzien van gaas tegen vogelnesten. Materiaal gepoedercoat aluzinkplaatstaal. Diameter:120 mm t/m 260 mm. Prijs op aanvraag.

Aspiromatic

Om uw schoorsteen beter te laten trekken en om een onafgebroken verluchting te verzekeren. Materiaal: roestvrij materiaal het apparaat is duurzaam. In drie modellen leverbaar: 80 mm t/m 160 mm gemiddeld debiet 125 m³ 112 mm t/m 200 mm gemiddeld debiet 225 m³ 150 mm t/m 240 mm gemiddeld debiet 315 m³.

Combi masterkap

Een kap voor gas en lucht kanalen en voorzien van gaas tegen vogelnesten. Materiaal aluminium en gecoat in zwart. Diameter : 60 mm t / m 180 mm. Prijs op aanvraag.