Verzeker uzelf van een veilige schoorsteen!

Het kan noodzakelijk zijn om uw schoorsteen te laten inspecteren door middel van camera inspectie.

De beweegredenen voor een camera inspectie kunnen bijvoorbeeld zijn:

• U heeft een huis gekocht en u wilt er zeker van zijn dat het kanaal gebruikt kan worden voor een allesbrander, openhaard of andere soorten kachels.
• De schoorsteen is lang niet gebruikt en u wilt deze laten inspecteren voor dat u besluit om daar iets op aan te sluiten.
• Het kanaal vertoont lekkage en u wilt daar zeker van zijn.
• U wilt een flexbuis in het kanaal brengen. Door middel van een camera-inspectie kunnen wij kijken of er blokkades zijn en tevens kunnen wij de diameter van het kanaal beoordelen.
• Na het verwijderen van een nest of verstopping kan worden bekeken of het nest of verstopping in zijn geheel is verwijderd.

Camera-inspectie houdt in dat wij met een camera in het kanaal gaan. Dit kan van bovenaf en onderaf worden uitgevoerd. Doormiddel van een camera controleren wij het kanaal op gebreken. Wij kunnen voor u foto’s of videobeelden maken, zodat u een goed beeld heeft van de huidige situatie van het kanaal. Er wordt na een kanaal inspectie een rapport gemaakt. Als er gebreken worden geconstateerd kan er een oplossing worden aangedragen. De Gelderse Schoorsteenveeg Centralewerkt met de nieuwste apparatuur die momenteel op de markt beschikbaar is.

Vragen kunt u stellen middels het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar.

Wilt u een afspraak maken? Gebruik dan eenvoudig onze “online afspraak maken” applicatie.

Gelderse Schoorsteenveeg Centrale

De Gelderse Schoorsteenveeg Centrale is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB. 

TARIEVEN CAMERA INSPECTIE
Inspectiekosten    € 149,50

De prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten en gelden voor werkzaamheden in één woning.